Масло жожоба

  1. Масло жожоба властивості
  2. Масло жожоба застосування
  3. Бальзаму для губ
  4. Масло жожоба для волосся в якості кондиціонера
  5. Для зняття макіяжу
  6. Для зволоження шкіри
  7. Для комфортного гоління
  8. масажне масло
  9. Переваги масла жожоба

Масло жожоба є рідким воском, яке отримують з плодів (горіхів) рослини Симмондса (гіллясте вічнозелений чагарник) методом холодного пресування.

Виробництво олії жожоба в світовому масштабі близько 3500 тонн на рік. До основних країн по виробництву масла відноситься Мексика, США, Австралія, Бразилія, Коста-Ріка, Ізраїль, Парагвай, Перу, Аргентина і Єгипет.

Масло жожоба властивості

До складу олії жожоба входять амінокислоти, які за своєю структурою максимально нагадують колаген, тобто те речовина, яке відповідає за пружність шкіри.

Неочищена олія жожоба при кімнатній температурі має чіткий золотистий колір і злегка жирний запах. Рафінована олія жожоба не має кольору і запаху. Температура плавлення масла жожоба становить приблизно 10 градусів за Цельсієм. Масло жожоба не містить тригліцериди і має окислювальний індекс стійкості приблизно 60, що означає можливість більш тривалого зберігання, ніж деякі інші масла (але менше ніж касторове масло або кокосова олія ). Масло жожоба стійке до окислення (прогорканию), що дозволяє його використовувати в косметичній промисловості.

Масло жожоба застосування

Масло жожоба застосовується у фармацевтичній промисловості, обмежено в комбікормової промисловості (макуха містить до 33% білка і simmondsin - речовина пригнічує апетит), у виробництві деяких мастильних матеріалів і при виготовленні косметики.

Масло жожоба, як добавки, набуло широкого застосування в косметичній промисловості, особливо у тих виробників, які роблять продукцію з натуральних компонентів. Зокрема, масло жожоба можна зустріти в складі лосьйонів і зволожуючих кремів, шампунів і кондиціонерів.

Масло, в чистому вигляді, може бути використано в якості:

Бальзаму для губ

Масло жожоба можна використовувати в якості бальзаму для губ весь час. Просто нанесіть кілька крапель на палець і перемістіть масло на губи. Багато бальзами для губ містять компоненти викликають закупорку пір, тому масло жожоба є гарною альтернативою.

Масло жожоба для волосся в якості кондиціонера

Додайте кілька крапель олії жожоба в свій поточний кондиціонер і використовуйте його за призначенням. Кілька крапель олії, нанесені на вологе волосся перед сушкою, додадуть їм природний і здоровий блиск. Масло жожоба зволожує шкіру голови допомагаючи запобігти появі лупи.

Для зняття макіяжу

Масло жожоба, в більшості випадків, не є алергенним, і його використовують для видалення макіяжу, в тому числі макіяжу очей, основи, рум'ян і помади. Застосовують такий спосіб: вода і масло жожоба в рівних частках змішати в невеликому контейнері. Перед вживанням збовтати, вичавити трохи на ватний диск і акуратно видалити макіяж.

Для зволоження шкіри

Кілька крапель олії жожоба на долоню, туди ж зволожуючий крем право застосовується обсязі і ви отримаєте покращене відчуття зволоження на шкіри.

Для комфортного гоління

Нанесіть кілька масла, потім крем для гоління. Після голитися ви отримаєте м'яку шкіру, масло допоможе усунути ймовірне роздратування шкіри після гоління.

масажне масло

Масло жожоба не викликає камедонів, тому використовувати його в якості масажного масла найбільш доцільно.

Переваги масла жожоба

  1. Масло забезпечує зволоження протягом усього дня.
  2. Використання масла жожоба допомагає збалансувати вироблення шкірного жиру.
  3. Масло зберігає свої властивості в період тривалого зберігання.
  4. Органічне масло жожоба вільно від пестицидів і ГМО.

Недоліки олії жожоба

  1. Органічне масло не може бути дешевим.
  2. Застосування масла у великих кількостях (по 10 крапель в день) може сприяти виникненню блиску на шкірі. Консервативне використання масла - до 6 крапель в день.

Перед використанням олії жожоба в чистому вигляді або перед використанням коштів, у складі якого знаходиться масло жожоба в якості компонента, проконсультуйтеся з медичним фахівцем.

Часы работы

Вторник – cуббота: 12:00-22:00
Воскресенье - понедельник: выходной