Quiz: A më njeh një njeri? Këshilla

  1. Vetë-mashtrimi në fjalë: A më njeh një njeri?
  2. Detective roman: një libër që do të shërojë plagët tuaja!
  3. KURSI ONLINE "LOVE, HATE dhe NARCISSISM:

Një test për të përcaktuar nëse një njeri të do ty. Ky pyetësor merr parasysh shenjat më të sakta të dashurisë së një njeriu dhe do të ndihmojë në përgjigjen e pyetjes: "A më do një njeri?" Megjithatë, ajo gjithashtu zbulon problemet e tua psikologjike dhe iluzionet.

Ekskluziviteti i testit është se ai jo vetëm që shqyrton interesin dhe simpatinë e njeriut për ju, por gjithashtu analizon vështirësitë tuaja personale dhe konfliktet psikologjike. Shumë shpesh shohim diçka që nuk ekziston dhe e shpikim veten se një njeri është në dashuri me ne, edhe pse kjo nuk është kështu. Përgjigjuni saktësisht pyetjeve dhe zbuloni: a është njeriu i dashuruar me ju? A ka ai simpati dhe interes në personin tuaj?

Si të fitosh zemrën e njerëzve? Kjo pyetje i kërkohet çdo ditë nga miliona vajza. Për të vlerësuar me seriozitet shanset dhe përpjekjet tuaja, duhet të kuptoni nëse djali ka simpati për ty? Ky test do t'ju ndihmojë të kuptoni nëse një person i zgjedhur ju pëlqen.

Disa gra, pa e ditur përgjigjen në pyetjen "A më intereson një njeri?" Kaloni shumë kohë në ëndrrat, fantazitë dhe humbasin kohën e tyre. Ata janë në kërkim të shenjave të vëmendjes së fshehur në gjëra të thjeshta të përditshme, justifikojnë pakujdesinë e tij, jo aktivitetin dhe madje thjesht injorojnë atë - vetëm për të qëndruar me shpresën se një njeri e do atë. Ky test jo vetëm që përcakton nëse doni të zgjedhurit, por edhe diagnozon praninë e iluzioneve të rreme dhe vetë-mashtrimit!

Vetë-mashtrimi në fjalë: A më njeh një njeri?

Mënyrat kryesore që gratë i mashtrojnë vetë pandërgjegjshmërisht janë të kënaqur nga iluzioni, duke shpresuar se i zgjedhuri gjithashtu ka simpati dhe dëshiron të takohet: Mënyrat kryesore që gratë i mashtrojnë vetë pandërgjegjshmërisht janë të kënaqur nga iluzioni, duke shpresuar se i zgjedhuri gjithashtu ka simpati dhe dëshiron të takohet:

  1. Justifikimi i tij injoron "frikën e fshehur të një njeriu para marrëdhënieve";
  2. Ndjenja se suksesi i një marrëdhënie varet vetëm nga dëshira e një gruaje: "Unë nuk e pëlqej atë ... Por nëse unë dua, ai do të jetë i imi";
  3. Shih dëshirën për t'u takuar nga ana e njeriut, edhe nëse ai nuk e do atë;
  4. Ndjenja që ju duhet të tregoni më shumë aktivitet në marrëdhënie dhe pastaj "me siguri njeriu do të jetë imi".

Për të kursyer kohën dhe për të ndërtuar marrëdhënie në mënyrë efektive - kaloni këtë test. Rekomandohet gjithashtu të lexoni artikullin " Kush është daffodil. Shenjat e narcisizmit "Dhe" Frika nga të qenit i vetëm ".

Duke kaluar testin, do të merrni rekomandime SPECIFIKE EFEKTIVE se si të bini në dashuri me një burrë ose si të forconi marrëdhënien tuaj! Jetë i sigurt për të lexuar deri në fund!

Detective roman: një libër që do të shërojë plagët tuaja!

Vrasja brutale, kërkimi për dashuri dhe shërimi i lëndimeve - të gjitha në një libër!

KURSI ONLINE "LOVE, HATE dhe NARCISSISM:

Kush është daffodil? Cilat janë shenjat e narcizmit? Çfarë është depresioni dhe masoçizmi? Si ndihmon psikoanaliza?

Vetë-mashtrimi në fjalë: A më njeh një njeri?
Ky pyetësor merr parasysh shenjat më të sakta të dashurisë së një njeriu dhe do të ndihmojë në përgjigjen e pyetjes: "A më do një njeri?
Përgjigjuni saktësisht pyetjeve dhe zbuloni: a është njeriu i dashuruar me ju?
A ka ai simpati dhe interes në personin tuaj?
Si të fitosh zemrën e njerëzve?
Për të vlerësuar me seriozitet shanset dhe përpjekjet tuaja, duhet të kuptoni nëse djali ka simpati për ty?
Disa gra, pa e ditur përgjigjen në pyetjen "A më intereson një njeri?
Vetë-mashtrimi në fjalë: A më njeh një njeri?
Cilat janë shenjat e narcizmit?
Çfarë është depresioni dhe masoçizmi?

Часы работы

Вторник – cуббота: 12:00-22:00
Воскресенье - понедельник: выходной